ENDL do IES Félix Muriel
Equipo de Normalización da Lingua Galega

Perfil
enl.felixmuriel@gmail.com
 CATEGORÍAS
 AS NOSAS FOTOS
 RECOMENDAMOS
 Se buscas... atopas!
 BUSCAR BLOGS GALEGOS
 ARQUIVO
 ANTERIORES
 DESTACAMOS

LUAR NA LUBRE
•De onde son?
A Coruña

•Cando naceron?
En 1986

•Compoñentes.
PAULA REY (voz solista)
XULIO VARELA (Bouzouki, voz e percusións)
BIEITO ROMERO (Gaitas, acordeón e zanfoña)
EDUARDO COMA (Violín)
PATXI BERMÚDEZ (Bodhran, tambor e djimbek)
PEDRO VALERO (Guitarra acústica)
XAVIER FERREIRO (Percusións latinas e efectos)
XAN CERQUEIRO (Flautas)

•Que tipo de música fan?
Folk

•Discografía
- Sons da lubre nas noites de luar (2012)
- Mar Maior (2012)
- Solsticio (2010).
- Ao Vivo! (2009)
- Camiños da fin da terra (2007)
- Saudade (2005)
- Hai un Paraiso (2004)
- Espiral (2002)
- XV Aniversario (2001)
- Cabo do Mundo (1999):
- Plenilunio (1997)
- Ara Solis (1993)
- Beira Atlántica (1990)
- O Son do Ar (1988)


•Espazo web:

http://www.luarnalubre.com/
VER VIDEO: Chove en Santiago
e ti que opinas? (0) - Categoría: Músicas galegas - Publicado o 30-04-2014 11:47
# Ligazón permanente a este artigo
Chuza! Meneame
Deixa o teu comentario
Nome:
Mail: (Non aparecerá publicado)
URL: (Debe comezar por http://)
O comentario será filtrado por un administrador antes de subir:
© by Abertal
Neste blog utilizamos as imaxes con finalidade educativa. Se algunha delas estivera suxeita a dereitos de autor, rogamos que vos poñades en contacto connosco para retirala de inmediato.Apoia o Manifesto a prol da convivencia lingüística e a da igualdade de dereitos para o galegojujelEste blogue forma parte da Rede de Blogueiras/os en defensa do Galego