ENDL do IES Félix Muriel
Equipo de Normalización da Lingua Galega

Perfil
enl.felixmuriel@gmail.com
 CATEGORÍAS
 AS NOSAS FOTOS
 RECOMENDAMOS
 Se buscas... atopas!
 BUSCAR BLOGS GALEGOS
 ARQUIVO
 ANTERIORES
 DESTACAMOS

ASTAROT
•De onde son?
De Cangas do Morrazo (Pontevedra)

•Cando naceu o grupo?
Astarot fórmase en 1983

•Compoñentes:
Carlos Gandón (Guitarra e Voz)
Carlos Rodal (Baixo)
Tony (Teclados e Voz)
Loren (Guitarra)
Juan (Voz Principal)
Jose (Batería)

A finais do 2012 o mítico vocalista “Wes” abandona a formación, sendo sustituído polo novo e actual vocalista “Juan”.

•Que tipo de música fan?
Rock

•Discografía
- Séptimo pecado (2013)
- Longa noite de pedra (2005)
- O sentir dunha terra (2000)
- ASTAROT- The Refrescos (1999)
- Apuesta y gana (1998)
- Donde se hospeda el pasado (1990)

VER VIDEO: "UN ANDAR MIUDIÑO"
e ti que opinas? (0) - Categoría: Músicas galegas - Publicado o 23-04-2014 13:43
# Ligazón permanente a este artigo
Chuza! Meneame
Deixa o teu comentario
Nome:
Mail: (Non aparecerá publicado)
URL: (Debe comezar por http://)
O comentario será filtrado por un administrador antes de subir:
© by Abertal
Neste blog utilizamos as imaxes con finalidade educativa. Se algunha delas estivera suxeita a dereitos de autor, rogamos que vos poñades en contacto connosco para retirala de inmediato.Apoia o Manifesto a prol da convivencia lingüística e a da igualdade de dereitos para o galegojujelEste blogue forma parte da Rede de Blogueiras/os en defensa do Galego